Seznam najboljših WordPress varnostnih vtičnikov

Želite zaščititi svoje WordPress strani pred raznimi varnostnimi grožnjami? Preverite seznam priporočenih vtičnikov ki vam bodo pomagali zaščititi svoj WordPress.

Sucuri Security

Sucuri Securiy vtičnik je brezplačen za vse uporabnike. Vtičnik vsebuje vrsto varnostnih orodij za pregled vaših spletnih strani.

Wordfence Security

Vtičnik Wordfence Security je zelo znan varnostni vtičniki ki vaše spletne strani varuje pred malware in hackerji.

All In One WP Security & Firewall

All In One WP Security & Firewall

All In One WP Security & Firewall vtičnik je zelo znan med WordPress uporabniki. Vtičnik ima veliko varnostnih nastavitev in med njimi so (zaščita pred brute force napadi, nastavitve Google ReCaptcha, firewall ki preverja prijavo uporabnikov itd.).

VaultPress

VaultPress WordPress vtičnik

VaultPress je storitev za varnostno skeniranje in varnostno kopiranje datotek v realnem času. Vtičnik upravlja podjetje Automattic.

iThemes Security

iThemes Security vtičnik

iTheme Security oz. prej znan Better WP Security, je vtičnik ki ponuja v svoji brezplačni nekaj osnovnih varnostnih nastavite. Njihova plačljiva Pro verzija, pa ponuja več kot 30 naprednih varnostnih nastavitev s katerimi zavarujete svojo stran.

Brute Force Login Protection

Namen tega vtičnika je zelo enostaven. Varuje vas pred brute force napadi ki so med najpogostejšimi napadi pri WordPressu.

WPS Hide Login

S tem vtičnikom lahko enostavno skrijete privzet URL do administracije WordPressa in se izognete brute-force napadom.

Google Authenticator

Google Authenticator je varnostni vtičnik, ki vam ob vsaki prijavi zgenerira varnostno kodo ki vam jo pošle preko telefona.

WP Security Audit Log

WP Security Audit vtičnik vam v realnem času preverja aktivnosti na vašem WordPressu in izdeluje dnevnik.

 

[Total: 2   Average: 5/5]
Gostovanje elektronske pošte - HOSTKO